1. Plovoucí kopy


Lehněte si na zem, sepněte obě ruce pod zátylkem, vtáhněte břicho, mírně zvedněte horní část těla. Zvedněte obě nohy, jednu na cca. jeden pluh, další dva pluhy z podlahy. Oběma nohama proveďte vertikální nůžkový pohyb nahoru a dolů, cca. Po dobu 20 sekund.

2.Zvedání nohou

Lehněte si na podlahu, mírně zvedněte obě nohy tak, aby byly rovnoběžné s podlahou. Držte obě nohy od sebe. Mezitím zvedneme hlavu a také horní část těla. Zvedněte nohy a poté je položte zpět na zem. Tato operace se opakuje 10-15krát.

3. Boční zdvih

Lehněte si na bok, opřete se o předloktí, položte obě nohy na sebe, držte je rovně. Naše boky by se neměly dotýkat země. Položte si druhou ruku na bok. Mějme přímku od chodidel k hýždím. Chvíli tedy držte tělo a poté sestupte zpět na zem. Tento pohyb opakujte 15krát.

4. Šikmé sedy-lehy

Lehněte si na zem, v mírně pokrčené poloze, s pokrčenými koleny, vytaženými do strany. Skládáme ruce pod krkem, abychom dělali sedy-lehy. Proveďte 30 sedů-lehů doleva a poté také proveďte 30 sedů-lehů doprava.

5. Zvedání nohou

Lehněte si na podlahu, položte ruce těsně vedle sebe. Natáhněte nohy a poté zvedněte obě nohy zavřené a držte je rovně. Přibližme se co nejblíže k hrudi. Zkusme mít nohy co nejrovnější. Vydržte 1-2 sekundy a poté se spusťte zpět na zem. Opakujte tuto operaci 15krát.

Zdroj:Lifehacker