postup přípravy

1. krok

Z bílků a špetky soli vymícháme tuhý sníh, pak přimícháme vanilkový cukr a moučkový cukr. Přimícháme škrob, smíchaný s práškem do pečiva a pomerančovou šťávou. Nakonec ručně vmícháme pomleté ​​vlašské ořechy. Směs rovnoměrně rozložte na vymazaný plech o rozměrech 20 x 30 cm.

2. krok

Troubu předehřejeme na 180 C. Piškot pečeme 15 minut. Vyjměte ji z trouby, nechte vychladnout a potom pokapejte trochou pomerančové šťávy a rumem.

3. krok

Smíchejte žloutky s cukrem, pak vmíchejte všechny ostatní ingredience KROMĚ MÁSLA a za občasného míchání je za občasného míchání povařte na nejmenším ohni. dokud směs nezhoustne jako pudink. Nevařte příliš dlouho, aby se vajíčka nesrazily. Na uvařený krém položte fólii a nechte vychladnout. Pak vmícháme máslo a vyšleháme do hladka .. Nakonec připravíme práškovou šlehačku podle návodu a vmícháme ji do krému.

4. krok

Krém rozetřeme na vychladlou piškot … Nakonec na vrch dáme zvlášť vyšlehanou šlehačku a pořádně zchladit .. Nakrájíme na řezy a nakonec posypeme nasekanými oříšky ..

Zdroj:bite-my-cake.com