Postup:

Omytá vepřová kolena, vepřové stehýnka a kůru vložíme do kastrůlku se studenou vodou a přivedeme k varu. Přidejte pepř, nové koření a bobkový list. Vařte dvě hodiny.
Přidejte cibuli a česnek, sůl a přidejte pár kapek octa. Znovu a znovu sbírejte pěnu.
Během dvou hodin nemíchejte, pouze sejměte pěnu.
Když se maso začne oddělovat od kosti, přidejte do hrnce mrkev, kořenovou petržel, celer a vepřové plece. Nyní vařte, dokud není maso měkké. Může to trvat trochu déle, ale: Trpělivost přináší růže!
Zeleninu nakrájejte na menší kousky a rozdělte do malých misek, přidejte kousky masa a zalijte vývarem. Necháme přes noc zatuhnout a podáváme.

Zdroj:top-rezepte.de