4. Nemíchejte bramborovou kaši
Pokud promícháme, získáme nechutnou dužinu z bramborové kaše. Použijte raději lis na brambory a poté zpěňte mlékem.
5. Na pizzu nedávejte příliš mnoho polevy
Přeženeme -li zálivku, náš pizzový základ ani samotná zálivka se řádně nezapečou. Nikdo nechce jíst syrovou pizzu, že?
6. Cibuli nenasekejte mnohem dříve
6-7 minut po krájení bude cibule chutnat hořce. Odřízněte ji, pouze když ji již používáme.
7. Nerozpouštějte jedlou sodu v octě
Pokud rozpustíme jedlou sodu v octě, většina oxidu se odpaří, takže náš koláč neroste. Sklenici naplňte 3-4 lžícemi vody, rozpusťte v ní jedlou sodu. V jiné sklenici rozpustíme citronovou šťávu ve 3-4 lžících vody. Na konci spojte obsah obou sklenic.
8. Připravte včas hranolky
Oloupané brambory před smažením namočte na 1 hodinu do studené vody. Tím z něj extrahujete škrob a brambory budou chutnější.
Zdroj.golapravda.blog