4. přeprava těžkého nábytku

Možná nemůžete přesvědčit přítele, aby vám pomohl se stěhováním, nebo nechcete utrácet peníze za drahý nábytkový kluzák. Naštěstí si můžete snadno vyrobit kutilský nábytkový kluzák z brambor! Umístěte pod nohy nábytku silné plátky brambor a váš nábytek bude klouzat jako po ledě!

5.Odstranění zaseknutého zámku.

S tímto problémem se můžete setkat zejména u starých dveří, protože klíč musí být do zámku zasunut správně, jinak nebude fungovat bez problémů. Chcete-li tento problém vyřešit, jednoduše tužkou potřete vroubkovanou část klíče a umístěte grafit do drážky. Je to snadné!

6.Uvolnění ucpání toalety

Kolikrát jste zapomněli vyndat píst? Pokud vám přetéká toaleta a vy jste se v ní velmi zasekli, tato metoda může přinést velkou úlevu! Vezměte záchodové prkénko do ruky, obalte ho několika vrstvami potravinové fólie, abyste zcela zakryli záchodovou mísu, a spláchněte. Tlak vytlačí vodu ze záchodové mísy, a když se tak stane, oběma rukama pevně stiskněte fólii směrem dolů. Tím se ucpání uvolní a vše se vrátí na své místo!

7.Rovnoměrně zavěste obrázky

Pokud nemáte v okolí nikoho, kdo by vám řekl, zda obraz visí správně, můžete mít se zavěšením obrazu problémy. A pokud nemáte stejného pozorovatele, může být ještě obtížnější zjistit, kam obraz přibít na zeď. Tento problém však můžete vyřešit pouhým použitím zubní pasty! Pomocí zubní pasty si na zadní straně označte dva závojíčky a přitiskněte rám ke zdi – přesně tam, kam chcete obraz později pověsit. Pak použijte značky zubní pasty jako vodítko pro umístění hřebíků. Perfektní!