Snižuje riziko mrtvice. Whisky nejen pomáhá předcházet ukládání cholesterolu ve vašich tepnách, ale také zabraňuje tomu, aby byl cholesterol přítomen ve vašich krevních cévách. Uvolněné stěny vašich tepen také pomáhají krvi volně proudit. Jednou z největších výhod whisky je její snížené riziko mrtvice, takže je na čase, abychom ji pili všichni!

Pomáhá bojovat proti stresu. Stres v lidském těle může způsobit řadu zdravotních problémů. Ale naštěstí máme nápoj jako whisky, který může pomoci bojovat proti stresu! Whisky snižuje úzkost a stres, uklidňuje nervy a pomáhá tělu relaxovat. Tento alkoholický nápoj zvyšuje hladinu krevního oběhu ve vašem těle a dodává vašim orgánům čerstvou okysličenou krev. 50-100 ml whisky může skutečně pomoci uklidnit vaše nervy!

Zlepšuje paměť. – Antioxidanty nacházející se ve whisky mohou pomoci zlepšit zdraví vašeho mozku a díky tomu, že tento nápoj zvyšuje úroveň krevního oběhu ve vašem těle, bude vaše paměť skutečně lépe fungovat. Stejné vlastnosti, které snižují výskyt Alzheimerovy choroby a demence, udrží váš mozek aktivní a mladý.

Pomáhá při trávení. – Věděli jste, že whisky se odedávna konzumuje jako prostředek na podporu trávení? Zpravidla se konzumoval po jídle, aby pomohl tělu uvolnit se po těžkém jídle. Whisky může snížit vaši chuť k jídlu a zabránit tak přejídání. Snižuje také riziko bolesti žaludku a nevolnosti po požití těžkých jídel.

Zvyšuje životnost. Whisky je plná antioxidantů, které jsou důležité pro zdraví, a tyto živiny vám mohou prodloužit život snížením rizika různých onemocnění. Whisky vás ochrání před nemocemi, zabrání pomalému odbourávání důležitých buněk ve vašem těle – tím vám prodlouží život.

Skvělé pro lidi trpící cukrovkou. Whisky je nápoj s nulovým obsahem uhlohydrátů, takže ji můžete pít, aniž byste se museli obávat, jak ovlivní hladinu cukru v krvi. Pokud trpíte cukrovkou, pak je pro vás i dvojitá whisky skvělou volbou!