S snižuje riziko nemocí souvisejících s věkem.

Jíst více než první množství ananasu s a ovoce s obecně může pomoci v boji se všemi druhy zdravotních problémů spojených se stárnutím populace, od degenerace makulární a konče tvorbou to vrásky.

Zmírňuje astmatické příznaky.

Beta-karoten –  látky obsažené v ananasu, je opravdu mo Jette pomůže snížit riziko vzniku astmatu a může zmírnit její příznaky. Brokolice, mango, dýně, mrkev a meloun jsou také prospěšné pro astma.

Pokud plánujete mít brzy dítě, ananasy jsou to, co budete potřebovat. Vitamin C, beta-karoten, zinek, měď, kyselina listová a známé svými vlastnostmi, které přirozeně mohou zlepšit reprodukční schopnosti mužů i žen.

Bromelain ve skutečnosti skutečně snižuje srážení krve, takže přirozeně Mauger tak snižuje krevní tlak . Ananas může být také skvělou alternativou k aspirinu, ale nejprve se poraďte se svým lékařem.

Antioxidanty a vitamin C, které pomáhají regulovat tlak, zlepšují trávení a posilují imunitní systém, také pomáhají pokožce gay . Vitamin C navíc hraje důležitou roli při tvorbě kolagenu, který udržuje pokožku vláčnou a pevnou.

Mají lepší trávení.

Ananas může pomoc při trávení , protože obsah bromelainu stejně , a protože jsou plné vlákniny. Bromelain pomáhá rozkládat zbytky bílkovin, zatímco vláknina může zmírnit zácpu a vyčistit tlusté střevo.

Zdroj:Fithacker