Tvrdí, že nějaký čas strávila hledáním informací a narazila na příběh Ralpha Colea, jemuž byla diagnostikována rakovina kůže ve věku 26 let. Ve svém příběhu vypráví, jak se vyléčil díky každodenní konzumaci šťávy z 2,5 kg mrkve.

Rozhodla se, že bude kráčet v jeho šlépějích a začala pít mrkvovou šťávu každý den, přičemž denní množství si pravidelně rozložila do celého dne.

Jak tvrdí, po osmi týdnech vyšetření odhalila, že se rakovina přestala šířit a nádory se začaly zmenšovat, stejně jako otoky lymfatických uzlin.

Po čtyřech měsících se velikost uzlin vrátila k normálu a rakovina začala ustupovat.

Po osmi měsících vyšetření CT prokázalo, že rakovina zmizela.

Tajemství pravděpodobně tkví v tom, že mrkvová šťáva obsahuje vysoký podíl mastných alkoholů a přirozený pesticid s protirakovinnými vlastnostmi, a karoten obsažený v mrkvi působí preventivně proti tvorbě nádorových buněk.

Ann Cameron po své zkušenosti napsala knihu o léčbě rakoviny pomocí mrkve, kterou si lze zakoupit na Amazonu.

Sledujte nás na Facebooku

ZANECH STOPU

Please enter your comment!
Please enter your name here