Ideální snídaně pro ženu je: Jakmile ráno vstanete, vypijte šálek jakéhokoli čaje. Vysaje ty toxiny, které se hromadí během noci. Pak vezměte vejce. Pro ženy je ideální snídaně z míchaných vajec se 3 bílky a jedním celým vejcem. To je 10 gramů bílkovin.

A muži: míchaná vejce z 5 bílků a jednoho celého vejce. Tuk je nutné přijímat, protože je pro tělo důležitý. Pokud chcete zdravé tuky, klidně míchaná vajíčka pokapejte trochou olivového oleje.

Naše kůže, obočí, vlasy a nehty jsou vyrobeny z těchto proteinů. A bez chleba. Jezte to každý den.

Váš mozek potřebuje cukr, aby se živil, ale který? Doporučuji uvařit oves a přidat pár kostek hořké čokolády, pak přidat nějaké sušené švestky. K této snídani vám organismus řekne: Děkuji, že jsi mi to dal.

Tělo miluje oves, protože je to jediná potravina, která má stejnou látku jako mateřské mléko.

Nejezte cereálie, jsou to odpadky. Je to samotný cukr. Vařte čistý oves nebo oves jako pšenici, kterou vaříte.

Poté můžete pohodlně pít černou kávu bez cukru a vaše střeva se vyprázdní. Teprve pak jste připraveni do práce. Bez problémů se protlačíte 6 hodinami. Vaše tělo bude perfektně fungovat.

A když sníte muffin, je to stejné jako cukr, který jste snědli. Tělo nepozná, že muffin snědlo, stráví ho jako cukr. Čím bělejší chleba, tím větší odpadky. Chleba se semínky je dobrý a zdravý, ale pravý černý chléb. Žádné barvy ani přísady. Ale maximálně 2 plátky.

Bílý chléb nemá nic, co byste potřebovali!”

Zdroj: