postupovat

  1. Bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu. Smícháme v míse zbylé suroviny ak nim pomalu přidáme sníh. Dobře spojíme. Vymažeme máslem a vysypeme moukou menší plech s velikostí 32 × 20 cm. Nalijeme na něj těsto a pečeme v předehřáté na 180 stupňů po dobu 15 minut.
  2. Nyní krém. Uvařte pudink podle návodu na obalu, ale nepřidávejte cukr. Do horkého pudinku začněte nakonec přimíchávat žloutky a až potom cukr. Míchejte na mírném plameni, než se cukr rozpustí. Potom ihned odstavte a zafixujte hrnec potravinářskou fólií.
  3. Až krém vychladne, přimíchejte do něj máslo pokojové teploty. Z bílků ušleháme tuhý sníh, nejprve našleháme a postupně po troškách přidáváme cukr moučku.
  4. Citrónovou šťávu s cukrem krystal provaříme na nit. Do našlehaných bílků s cukrem zašleháme horký cukrový sirup a prošleháme.
  5. Nyní už stačí krém poskládat. Čili na kakaové těsto přijde pudinkový krém. Pěkně ho uhlaďte. Na pudinkový krém přijde sněhový krém. Také se snažte uhladit.
  6. Na ozdobu nastrouháme čokoládové pilinky na sněhový krém.

Přejeme Vám dobrou chuť.

zdroj: bucatarulpriceput.ro