postupovat
- Bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu. Smícháme v míse zbylé suroviny ak nim pomalu přidáme sníh. Dobře spojíme. Vymažeme máslem a vysypeme moukou menší plech s velikostí 32 × 20 cm. Nalijeme na něj těsto a pečeme v předehřáté na 180 stupňů po dobu 15 minut.
- Nyní krém. Uvařte pudink podle návodu na obalu, ale nepřidávejte cukr. Do horkého pudinku začněte nakonec přimíchávat žloutky a až potom cukr. Míchejte na mírném plameni, než se cukr rozpustí. Potom ihned odstavte a zafixujte hrnec potravinářskou fólií.
- Až krém vychladne, přimíchejte do něj máslo pokojové teploty. Z bílků ušleháme tuhý sníh, nejprve našleháme a postupně po troškách přidáváme cukr moučku.
- Citrónovou šťávu s cukrem krystal provaříme na nit. Do našlehaných bílků s cukrem zašleháme horký cukrový sirup a prošleháme.
- Nyní už stačí krém poskládat. Čili na kakaové těsto přijde pudinkový krém. Pěkně ho uhlaďte. Na pudinkový krém přijde sněhový krém. Také se snažte uhladit.
- Na ozdobu nastrouháme čokoládové pilinky na sněhový krém.
Přejeme Vám dobrou chuť.
zdroj: bucatarulpriceput.ro