Zde jsou některá pravidla pro jeho použití:

  1. Pozornost! Směs je velmi štiplavá a silná.
  2. Po tonizaci si dejte klín pomeranče, limetky nebo citronu, abyste zmírnili pálení a horečku.
  3. Opláchněte a polkněte.
  4. Neřeďte vodou – tím se sníží účinek.
  5. Konzumujte 1 lžíci denně k posílení imunity a boji proti nachlazení.
  6. Zvyšujte dávku ze dne na den, dokud nedosáhne velikosti 1 dávky denně.
  7. Pokud se potýkáte s vážnějším onemocněním nebo infekcí, vezměte 1 lžíci směsi 5-6krát denně.
  8. Neexistují žádné kontraindikace pro těhotné ženy a děti (v nejmenších dávkách!), Protože všechny složky jsou přírodní a netoxické.

Upozornění: nekonzumujte tinkturu na lačný žaludek.

A musíte začít užívat s jednou čajovou lžičkou, protože výrobek je velmi horký a předávkování může způsobit nevolnost a zvracení.

A proto je velmi, velmi zdravé.

Česnek je silné antibiotikum se širokou škálou zdravotních výhod. Na rozdíl od chemických přípravků, které zametají na cestě špatné i dobré bakterie, je účinek česneku směrován pouze na škodlivé bakterie a mikroorganismy a prospěšné bakterie, které tělo potřebuje, pouze posiluje.

Je to silné antifungální činidlo, které ničí jakýkoli antigen, patogen a škodlivé patogeny.

Cibule je nejbližší příbuzný česneku. Jeho akce je stejná, ale měkčí. Společně pracují ve velmi silném duetu.

Křen je účinný při odstraňování škodlivých mikroorganismů z chřipky a nachlazení z dutin a plic. Snižuje krevní cévy v dutinách, kde jsou nejčastější chřipka a nachlazení. Sami víte, že když jíte nebo dokonce cítíte domácí křen, okamžitě vám začne proudit z nosu.

Zázvor má protizánětlivé vlastnosti a stimuluje krevní oběh.

Chilli papričky nejlépe stimulují krevní oběh. Jednoduše nasměruje své antibiotické působení na místo, které to nejvíce potřebuje.

Kurkuma je nejzdravější koření. Čistí infekce a snižuje zánět. Zabraňuje rozvoji rakoviny a také předchází demenci. Obzvláště užitečné pro ty, kteří bojují s bolestmi kloubů.

Jablečný ocet . Léčivé vlastnosti tohoto produktu sahají do roku 400 př. N.l. zkušený Hippokrates. Říká se, že pro nejlepší léky na světě poznal pouze med a jablečný ocet. Co to znamená?

Dokážete si představit, jak mocné je složení všech těchto neuvěřitelných ingrediencí? Vyzkoušejte to sami a brzy se budete po celý rok cítit zdravě, energicky a energicky!

Zdroj.Fithacker