postup:

Připravíme si korpus: do mísy nasypeme 80 g mouky a 35 g kakaa. Přimícháme 1 balení kypřícího prášku. Mezitím si dáme do druhé mísy 4 vaječné bílky, přidáme 60 g cukru a rozmixujeme, přilijeme 40 ml vody a přidáme 4 žloutky. Přimícháme 1 čajovou lžičku rumového aroma a mixujeme, dokud nevznikne tuhý sníh. Do sněhu z bílků přidáme mouku a pořádně promícháme metlou, směs nalijeme do formy o rozměrech 20 x 30 cm vyložené pečícím papírem

Pečeme 29 minut na 180 ° C.

Připravíme si sirup: Na pánev dáme 30 g cukru a ohříváme na mírném ohni. Přidáme 60 ml vody, promícháme a vaříme 5-7 minut
Sejmeme z plotny, přidáme 1 čajovou lžičku rumové aroma a promícháme, necháme vychladnout. Korpus polijeme vychladlým sirupem.
Krém: Uvaříme si klasický pudink z mléka. žloutků, cukru a pudinku (já mouku nepřidávám). Necháme vychladnout a do krému pak vyšleháme změklé máslo.
Krém naneseme na korpus a na vrch natřeme ušlehanou smetanu a posypeme strouhanou čokoládou.

Zdroj.Dobrenoviny.sk