Krém na celulitidu se šlehačkou z kokosového oleje

Všichni víme, že celulitida je problémem všech žen po celém světě. Věděli jste ale, že kokosový olej je nejlepším přírodním řešením tohoto estetického problému? Tady je to, co musíte udělat – stačí smíchat kokosový olej a med. Naneste směs na pokožku před spaním a po několika týdnech bude celulitida pryč. Výsledky vás ohromí.

Změkčovač pokožek

Můžete také použít kokosový olej jako změkčovač pokožky. Tady je to, co musíte udělat – jen si kokosový olej vmasírujte do suché, zavěšené nehtové kůžičky.

Křečové žíly

Ano, kokosový olej můžete použít také k léčbě tohoto estetického a zdravotního problému. Nedávná studie zjistila, že tření kokosového oleje na křečové žíly je vynikající metodou pro tento problém. Pokud tedy tímto problémem trpíte, doporučujeme kokosový olej vyzkoušet.

Krém na ruce s kokosovým olejem

Problém můžete vyřešit suchýma rukama kokosovým olejem. Díky kokosovému oleji budou vaše ruce hebké a hladké.

Krém na holení bez chemikálií

Měli byste si přestat holit nohy nebo podpaží pomocí komerčních holicích krémů, protože jsou příliš drahé a obsahují velké množství škodlivých chemikálií. Místo toho byste měli použít kokosový olej. Kokosový olej je levný, přírodní a pokožka po holení bude hydratovaná.

Ošetření řas pro super svěží řasy

Než usnete, měli byste si na řasy nanést trochu kokosového oleje. To je obzvláště užitečné, pokud nosíte oční make-up, protože to může v průběhu času způsobit vypadávání vlasů a lámání. 

Zdroj:nyfitmagazinr.com