Larry Summers

Larry Summers by neměl být příliš známý, ale jeho vliv byl přesto značný. Summers byl klíčovým hráčem v oblasti hospodářské politiky pod vedením Billa Clintona. Zastával důležité pracovní pozice v rámci Ministerstva financí USA, dokud se stal jeho ministrem v roce 1999.

Summers, spolu se svým rádcem Robertem Rubinem, byli odpovědní za deregulaci bankovního systému USA, a to odstraněním Glass-Steagallova zákona. A tak on byl mnohem více odpovědný než jakákoli jiná osoba za hospodářskou krizi v roce 2008, jakož i za ekonomickou krizi, které jsme čelili následně.

Summers se také spikl s kabalistickými bankéři, aby omezil regulační zásahy bank z celého světa. Summers a jeho kumpáni přinutili téměř každou vládu na světě podepsat Dohodu o finančních službách, dodatek k mezinárodním obchodním dohodám, které řídí Světová obchodní organizace (WTO).

Jedinou zemí, která ji odmítla podepsat, byla Brazílie. Stala se tak jednou z mála zemí, které se tak vyhnuly nejhorší krizi v roce 2008.

Summers protlačil všechny tyto deregulace, aby bankéři zbohatli, protože krize v roce 2008 v podstatě představovala hromadný přesun bohatství lidí k bankéřům. Při jeho neustálém velkém vlivu v americké vládě bude jeho práce pouze vytvářet nerovnost v hlasování.

George Soros

George Soros je jedním z nejznámějších miliardářů na světě. Soros zbohatl jako manipulátor peněžní měny, kdy dosáhl bilion dolarů za jeden den odstartováním britské finanční krize a sázkou na výsledek.

V průběhu asijské finanční krize v roce 1997 byl Soros obviněn malajsijskou vládou, že snížil národní měnu prostřednictvím jeho vnitřních obchodních aktivit. Něco podobného uskutečnil v Anglii. Thajsko ho nazývá „ekonomickým válečným zločincem“.

Jednak je Soros známý pro své financování politických soudních sporů, jakož i pro jeho machinace, které dopomohly uprchlické krizi v Evropě.

Soros byl také obviněn ze zmanipulování voleb, protože má silné vztahy s několika společnostmi, které vyrábějí elektronická hlasovací zařízení. Mnoho z těchto zařízení hlásilo poruchu, a dokonce vypínalo hlasitost.

Soros také prosazuje „jednu světovou vládu“ a pracuje na prohloubení americké suverenity, jakož i suverenity jiných národů k dosažení tohoto cíle.

Pokračování na další straně…