ingredience

Budete potřebovat následující surviny:

  • 200 gramů čerstvé šťávy z červené řepy
  • 2 čajové lžičky medu

Příprava

Postupujte následovně:

Očistěte červenou řepu a nakrájejte ji na menší kousky.

Vložte kousky červené řepy do odšťavňovače a odšťavněte je dokud nezískáte přibližně 200 ml šťávy.

Pokud nemáte odšťavňovač, můžete použít i mixér a přidat do toho trochu vody na zředění.

Do šťávy pak přidejte ještě med a dobře to celé zamíchejte.

užívání

Vypijte 1 takový nápoj 3 krát denně s každým jídlem. Užívejte během 4 po sobě následujících dnů.

Neužívejte ho však déle než týden protože červená řepa obsahuje poměrně hodně oxalátů (soli kyseliny šťavelové), z nichž se mohou začít tvořit ledvinové kameny.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts