ingredience
Budete potřebovat následující surviny:
- 200 gramů čerstvé šťávy z červené řepy
- 2 čajové lžičky medu
Příprava
Postupujte následovně:
Očistěte červenou řepu a nakrájejte ji na menší kousky.
Vložte kousky červené řepy do odšťavňovače a odšťavněte je dokud nezískáte přibližně 200 ml šťávy.
Pokud nemáte odšťavňovač, můžete použít i mixér a přidat do toho trochu vody na zředění.
Do šťávy pak přidejte ještě med a dobře to celé zamíchejte.
užívání
Vypijte 1 takový nápoj 3 krát denně s každým jídlem. Užívejte během 4 po sobě následujících dnů.
Neužívejte ho však déle než týden protože červená řepa obsahuje poměrně hodně oxalátů (soli kyseliny šťavelové), z nichž se mohou začít tvořit ledvinové kameny.
Sledujte nás na Facebooku
https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts