Střevní problémy bez zjevné příčiny;

Anální svědění;

Nadýmání a/nebo otoky v břiše.

Úzkost a/nebo nervozita; Zvýšení nebo ztráta chuti k jídlu; Náhlá ztráta hmotnosti; Anémie a/nebo únava; Nutriční nedostatky, i když jíte správně.

Dobrou zprávou je, že se s nimi dá bojovat přirozeně, s přísadami, které tělu neškodí. Potřebujete papáju, dýňová a citronová semínka, stejně jako česnek a jablko.

Všechny mají antiparazitické vlastnosti, které pomáhají eliminovat střevní červy a vyrovnávají střevní flóru. Semínka papáje jsou bohatá na papain, který pomáhá eliminovat střevní parazity.

Podle nigerijské studie z Univerzity Obafemi Awolowo lidé, kteří pili elixír z papáje, odstranili 71,4 % až 100 % parazitů.

Úžasné, že? Dýňová semínka také pomáhají paralyzovat červy a usnadňují jejich vylučování z trávicího traktu, což zmírňuje zácpu.

Citronová semínka jsou také bohatá na vitamín C a obsahují silice s antiparazitárním účinkem. Proto pomáhají eliminovat červy ve střevě a posilují imunitu vůči infekčním agens.

Česnek zase obsahuje antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti, které působí jako přírodní antibiotikum proti střevním parazitům.

A podle studie Technické univerzity v Grazu v Rakousku obsahují jablka probiotika, která pomáhají regulovat střevní flóru. Věděli jste, že?

Nyní, když znáte výhody každé ingredience v receptu, zapište si je:

Pokračování na další straně