Krok 1:
Vložte vaječné skořápky do cedníku. A důkladně omyjte pod tekoucí vodou.

Krok 2:
Nyní jen ohřejte velký hrnec vody a opatrně naběračku přidejte do hrnce. Vařte je v horké vodě po dobu 10 minut – tím z nich odstraníte veškeré bakterie a choroboplodné zárodky. Ujistěte se, že všechny skořápky jsou během vaření pod vodou a neplují na hladině vody.

Krok 3:
Zapněte troubu a zahřejte ji na 95 stupňů.

Krok 4:
Sejměte skořápky z vroucí vody a nechte je zaschnout. Poté je položte na velký plech a vložte na asi 15 minut do předehřáté trouby.

Krok 5:
Po 15 minutách, když jsou hezké a zlaté, nechte je vychladnout. Poté použijte mixér nebo mlýnek na kávu a rozemlejte je na prášek.

Náš granátový prášek je nyní připraven. Můžeme jej přidat do jídla nebo jíst pravidelně na čajovou lžičku (1/2 čajové lžičky denně je perfektní množství, obsahuje asi 400 mg vápníku). Pravidelnou konzumací tohoto prášku dodáte tělu spoustu cenných živin a zlepšíte jeho stav.

Zdroj: youtube