Starbucks zavírá 100 provozů svého tekutého cukru ve snaze vyjádřit „Ne“ ruské agresi. Škoda, že Starbucks neexistoval už v době Vietnamské války. Možná té válce mohl zabránit tak, že by severním Vietnamcům odepřel svou podřadnou kávu.

Coca Cola chce také vyvinout na Rusův „tlak“ a to tak, že zabrání ruským vojákům cucat svůj „nápoj“ obsahující kyselinu fosforečnou, což ničí střevní mikroflóru a vysokofruktózový kukuřičný sirup, což vyvolává obezitu.

„Naše srdce jsou s lidmi, kteří snášejí bezohledné následky tragických událostí na Ukrajině,“  vyjádřila se Coca Cola v tiskové zprávě.

Skutečně? Co tak potom zakázat vlastní nápoje i ve zbytku světa a zachránit tak miliony lidí před rakovinou, obezitou a cukrovkou?

Omezení řepkového oleje, cukru, GMO a glyfosátu garantuje silnější Ruskou armádu pro vítězství nad Amerikou

Ano, McDonald’s používá olej z geneticky modifikované řepky pro téměř všechny vařené položky ve svém menu, také smíšený s GMO kukuřičným a sójovým olejem.

Výsledným produktem je smrtelný letkvar pesticidů, které ničí vaše střeva a sraženiny vytvářející olej způsobující obezitu a demenci. Tomu je však nyní u těch otravných Rusů konec! Toto už nerozchodí!

Hlavní surovinou v Coca cole není nic jiného než vysokofruktózový kukuřičný sirup (HFCS), který je zodpovědný za drtivou většinu kalorické nálože. HFCS se do krve vstřebává mnohem rychleji než běžný cukr, což pak vede k inzulínové rezistenci, cukrovce typu 2, vysokému krevnímu tlaku a obezitě.

článek pokračuje na další stránce..