Jak vyčistit konvici na kolu

Rozetřete přípravek po povrchu špinavé konvice. Otřete ho houbičkou na nádobí nebo hadříkem. Zvláštní pozornost věnujte ohybům a těžko dostupným místům. Přemístěte konvici do misky s horkou vodou. Smyjte to. Nechte konvici vyschnout a poté otřete přebytečnou vlhkost. Neměly by na něm být žádné skvrny ani šmouhy.

Jak vyčistit záchodovou mísu

Nejprve nalijte do záchodu 1 kbelík vody. Nyní naneste na povrch dostatečně velké množství přípravku. Nelituj. Nechte na toaletě 5 minut.Nyní pečlivě očistěte povrch toalety kartáčem. Zvláštní pozornost věnujte ráfku a oblasti odtoku. Vypusťte vodu. Pokud nečistoty zůstanou, postup opakujte. Po vyčištění toalety ucítíte příjemnou mátovou vůni.

Co dalšího dokáže Coca-Cola bez potíží vyčistit

Pokud chcete vyčistit mastnotu a skvrny z plynového sporáku, vyjměte nejprve rošt a všechny hořáky. Rozetřete produkt po povrchu. Nechte 3-4 minuty, aby tuk změkl. Poté odstraňte nečistoty.

Dřez lze čistit i Coca-Colou. Naneste přípravek na dřez a nechte 3 minuty působit.Po chvíli dřez otřete houbičkou, odstraňte pěnu. Čistič na bázi Coca-Coly dodá vašemu dřezu lesk a čistotu.

Souhlasíte, domácí lék založený na oblíbeném nápoji dokazuje, že byste ho neměli kupovat k jídlu. Je lepší vařit Coca-Colu sami a poslat tu zakoupenou do skříně s domácími chemikáliemi. Líbil se vám účinek našeho produktu? Můžete si to vyrobit sami. A podělte se s námi o výsledky!

Zdroj:youtube