postup:
Žloutky vyšleháme s cukrem, bílky zvlášť. K žloutkem přidáme i ostatní přísady a nakonec ručně vmícháme sníh. Navrstvíme na plech vyložený papírem a při teplotě 180 stupňů pečeme asi půl hodinu.

Salko uvaříme v plechovce nebo koupíme hotové karamelové. Puding uvaříme v mléce, necháme vychladnout. Máslo si vyšleháme s cukrem a šálky, nakonec smícháme is pudinkem – vše spolu vymícháme na jednotný krém. Důležité je, aby měli všechny přísady stejnou teplotu.

Šlehačku vyšleháme jako obvykle.

Na vychladlý korpus navrstvíme krém, na krém šlehačku a na vrch nastrouháme 2 Margott. Podáváme vychlazené.

Výborný zákusek s karamelovým krémem a chutí oblíbené tyčinky margot. Je to lahůdka opravdu velká!

Zdroj:Dobrenoviny.sk