Skládá se z kombinace 4 nejsilnějších složek proti všem těmto nepříjemným pocitům a nejlepší část je, že je super bohatá.

složení:

  • 1 lžička strouhaného zázvoru
  • 1 lžička kurkumy
  • 2 malé skořicové tyčinky
  • šťáva z ½ citronu

Zázvor se doporučuje při přírodní léčbě zánětlivých a / nebo bolestivých onemocnění, jako je artritida, osteoartritida, fibromyalgie nebo chronická únava. Pomáhá nám léčit špatné trávení, plynatost, gastritida, žaludeční vředy, průjem atd.

Výhodou kurkumy je: pomáhá předcházet rakovině, zmírňuje bolest u artritidy, pomáhá při léčbě cukrovky, uzdravuje rány, pomáhá předcházet Alzheimerově chorobě, zlepšuje trávení, pomáhá detoxikovat játra, pomáhá udržovat ideální hmotnost.

Skořice je výborné jídlo na detoxikaci, snížení hladiny glukózy v krvi, ztrátu hmotnosti, regulaci menstruace a také na potlačení trávení.

Citrony obsahují mnohé látky, zejména kyselinu citrónovou, vápník, hořčík, vitamin C, bioflavonoidy, pektin a limonen, které podporují imunitu a bojují proti infekcím. Jeho hlavními přínosy jsou: pomáhá trávení, má diuretické vlastnosti, stimuluje imunitní systém, vyrovnává hladiny PH, podporuje hojení ran, čistí pokožku, pomáhá při ztrátě hmotnosti.

Při přípravě tohoto nápoje stačí uvést vodu do varu, po vaření přidáte přísady a počkejte 10 minut, dokud bude připravena.

ZDROJ: awarenessremedies.com