Aplikujte lokálně šťávu z česneku a cibule

Pokud se chcete plísně zbavit jednou provždy, potřete postižená místa šťávou z česneku a cibule. Tento postup má specifickou vůni, ale je důležité, aby pomáhaly.

Pokapeme octem a mrkvovou šťávou.100-150
ml mrkvové šťávy zředíme sklenicí 7% octa. Aplikujte na postiženou pokožku 5-6krát denně až do úplného zotavení. S octem opatrně, ať si nespálíte kůži.

Použijte syrové brambory
Brambory oloupejte a nastrouhejte. Na postižená místa přiložte pomocí náplasti bramborový obklad. Držte 30 minut 3krát denně. Do úplného uzdravení opakujte postup alespoň měsíc.

Potřete kombuchou

Odtrhněte malý kousek kombuchy. Odstraňte z něj kůži a rozmačkejte na kaši. Tuto hmotu vtírejte do postiženého místa 3-4x denně. Pokaždé použijte čerstvý obklad. Pro nejlepší efekt nohy před procedurou důkladně napařte.

Plísně jsou nepříjemné onemocnění, které na člověka čeká na každém kroku. Bohužel existuje mnoho způsobů, jak se nakazit plísní: přes pantofle cizího pokoje, ručníky, sady na manikúru a pedikúru.

Houbu můžete „chytit“ na večírku, koupališti, parní lázni nebo sauně. Existuje však dobrá zpráva: můžete dosáhnout úplného zotavení bez drahých farmaceutických léků. Jód, kyselina octová nebo cibule se u vás doma jistě najdou. Vezměte si naše tipy pro sebe a podělte se o ně se svými přáteli.