Léčba artritidy
Pijte se sodou K přípravě účinného léku na artritidu v 1 šálku. teplá voda by měla být rozpuštěna 3 g sody. Postupně zvyšujte dávku na 15 g na sklenici. Léčivý nápoj musíte konzumovat na lačno 30 minut před jídlem 2 až 3krát denně po dobu 30 dnů.

Komprimujte s jedlou sodou Recept číslo 1. Ve stejném množství smíchejte mořskou sůl, hořčičný prášek, med a sodu. Výslednou hmotu naneste na bolavý kloub, obalte plastem a teplým hadříkem. Aplikujte tento obklad před spaním po dobu dvou týdnů v intervalech dvou dnů.

Recept číslo 2. Smíchejte jednu část jedlé sody s deseti díly medu a stejným množstvím petroleje. Připravenou směs naneste silnou vrstvou na bavlněný nebo lněný hadřík. Umístěte obklad na postižený kloub a nechte působit 45-60 minut (do mírného spálení). Poté odstraňte obklad, namažte bolestivé místo rostlinným olejem a zabalte do vlněného šálu. Tento postup by měl být také proveden do 14 dnů v intervalu 2 dnů.

Zásobníky na sodu Rozpusťte stejné množství jedlé sody a mořské soli ve vodě nebo ve vaně. Je nutné udržovat postiženou končetinu ve vaně po dobu 15–20 minut, pravidelně postiženou oblast masírovat. Pokud si chcete dát sódu na pečení a koupel s mořskou solí, mějte na paměti, že nejlépe je to udělat před spaním, protože má uklidňující účinek.

Tyto lidové léky samozřejmě přispějí k vašemu boji proti artritidě: zlepší zásobování krví, zmírní bolest, zlepší fungování lymfatického systému, ale přesto byste se neměli léčit sami. Před jejich použitím doporučujeme poradit se s odborníkem.

Zdroj.fithacker