Takto budeme postupovat:

Ořechový sníh: bílku vyšleháme s krystalovým cukrem nad párou do pěny. Odstavíme a po mírném vychladnutí zamícháme práškový cukr, mleté ořechy a polohrubou mouku.
Plech vyložíme papírem a pomocí formy vytvoříme laskonky tak, že do otvorů pomocí lžíce dáme hromádky sněhu, uhladíme a dáme sušit do předem vyhřáté trouby. Já jsem sušila při 100 ° C, asi 30 minut. Necháme je vychladnout a plníme.

Náplň:  4 polévkové lžíce cukru zkaramelizujeme, přidáme přecezenou zrnkové kávy (50 ml), mouku rozmíchanou v 50 ml mléka a uvaříme hustou kaši. Necháme vychladnout. Občas promícháme.
Máslo pokojové teploty vyšleháme se zbylým cukrem pomocí elektrického šlehače a po částech přidáváme vychladlou kaši. Vyšleháme na hladký krém.
Nádivku dáme do cukrářského sáčku a spojujeme po dvě usušené laskonky.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Zdroj.nejrecpt