postup:

Zalijte želatinu se studeným mlékem a nechte nabobtnat.

Vejce vymíchejte se škrobem a trochou mléka. Když je hmota zcela homogenní, přidejte zbývající množství mléka (celkem 500 g mléka). Vařte na mírném ohni za stálého míchání. Když se objeví první vařící bubliny, vařte krém po dobu 30-60 sekund, sundejte z plamene.

Nabobtnalou želatinu zahřejte na teplotu asi 60 stupňů, v žádném případě ji nevařte, jinak ztratí své vlastnosti.

Tvaroh rozmixujte v mixéru, přidejte smetanu a želatinu, míchejte spolu, dokud nebude směs zcela homogenní.

Nalijte do formy, přikryjte fólií a dejte do lednice na 6-8 hodin, dokud úplně neztuhne.

Hotový dezert dozdobte podle svých představ.

Dobrou chuť. 

Zdroj: youtube