Jednou z možnosti, jak si přikládat cibuli na chodidla, je použití ponožek.

Jednoduše vložte cibuli do ponožek, navlékněte si je na nohy a ponožky pak přes noc přidrží cibuli, aby se z nohy nesklouzla.

Druhou z možností je cibuli připevnit igelitovým kuchyňským obalem. Přiložte si cibuli k chodidlům a ty pak omotejte celofánem.

Obě metody mají stejné účinky: Do rána cibule zničí v těle bakterie, viry a jiné patogeny. Navíc podpoří detoxikaci těla od toxinů a zmírní příznaky chřipky nebo nachlazení.

Jednou z častých komplikací bývají oteklé uzliny. Ty jsou příznakem toho, že v těle se nachází infekce.

Podle doktorky Lauren Federové, autorky publikace Přírodní péče o dítě, cibulové zábaly jsou výborným pomocníkem při mnoha zdravotních potížích, včetně oteklých uzlin.

Jak uvádí:

Kromě léčby nachlazení, cibulové zábaly mohou být použity i při oteklých lymfatických uzlinách, bolestech uší, růstu zoubků u dětí či na záněty močových cest.

Mnozí lidé, kteří cibulové zábaly vyzkoušeli, potvrzují, že jsou velmi efektivní.

Mohou se používat i u menších dětí. V tomto případě, ale zábaly nedávejte na celou noc, ale jen na kratší chvíli, protože cibule může v některých případech podráždit jemnou dětskou pokožku.

Proto, pokud se vy nebo vaše dítě cítíte nemocní nebo na vás leze chřipka či nachlazení, neváhejte využít tento staletími ověřený přírodní recept.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/