Listy Aloe vera obsahují dužinu podobnou gelu, který skrývá léčivou sílu této rostliny. Dužina je bohatá na vitamíny, živiny, aminokyseliny a další prospěšné složky, které se v této jedinečné kombinaci a formě nacházejí jen zřídka. Jak to udělat?

Z tlustého listu Aloe vera odřízněte kousek a omyjte jej. Z něj začne vytékat gel – zachyťte jej, abyste ho mohli později použít. Poté odstraňte zelenou vrchní část listu a naneste dužinu na obličej. Gel můžete i vyjmout vidličkou a aplikovat jej prsty.

Při aplikaci můžete provádět krátkou masáž, což usnadní vstřebávání aloe gelu do pokožky. Gel rovnoměrně rozetřete po celém obličeji a nechte masku působit 15-20 minut. Poté obličej omyjte čistou vodou bez mýdla a osušte ho čistým ručníkem. Jaký je efekt?

Po této výživné masce pocítíte rozdíl, když se dotknete své pleti. Pleť bude úžasně jemná, hebká a zářivá. Taktéž si všimnete, že pokožka je pružnější a pevnější.

Tyto výsledky jsou dosažitelné během tak krátké doby, což je něco, co ani nejdražší kosmetické produkty nedokážou. To, co Aloe vera přináší, je opravdu dílem přírody!