Výhody pohankové kaše
Pohanka má řadu jedinečných vlastností a živin. Je bohatý na minerály a je také nepřekonatelným zdrojem železa, zinku a selenu. Pohanka obsahuje mnoho aminokyselin, zejména lysin, threonin a tryptofan. Tyto aminokyseliny v kombinaci s jódem vylučují hormony nezbytné pro zdravý metabolismus. Bez nich je metabolismus narušen a objevují se příznaky jako plnost, úzkost, suchá kůže a deprese.

Výhody pohankové kaše pro tělo jsou již dlouho prokázány, protože s takovou sadou živin je to také chutné a všestranné občerstvení pro lidi všech věkových kategorií.

Recept, o který se s vámi chceme podělit, kombinuje pohanku a několik dalších produktů, které jsou nezbytné pro zdraví endokrinního systému.

Ingredience:

1 st. pohanka
1 st. vlašské ořechy
1 st. Miláček
rozinky a sušené meruňky
Příprava:

  1. Rozemlejte sklenici pohanky v mlýnku na kávu na homogenní hmotu.
  1. Vlašské ořechy protáhněte mlýnkem na maso.
  2. Všechny ingredience důkladně promíchejte a sklenici se směsí dejte do lednice.

Vezměte tuto směs 1 polévkovou lžíci třikrát denně před jídlem. V případě potřeby lze přidat rozinky a sušené meruňky. Budou užitečné zejména pro prevenci onemocnění kardiovaskulárního systému.

Díky této směsi znormalizujete svůj metabolismus a dáte si do pořádku postavu. Med v receptu navíc pomůže vyrovnat se se stresem a zlepší váš výkon.

Informace jsou určeny pouze pro vzdělávací a vzdělávací účely a nenahrazují odbornou lékařskou radu, diagnostiku nebo léčbu. Tento materiál nemá žádný vědecky prokázaný terapeutický účinek. Jakékoli otázky týkající se vašeho zdraví vždy konzultujte se svým lékařem.

Určitě vyzkoušejte tento recept a poraďte své rodině!

Zdroj:otozh