Insekticidy a chemikálie

Koření je kontaminováno při zpracování a balení, skladování, leze do něj různý hmyz a může také kontaminovat chlupy a výkaly hlodavců.

K vyčištění koření od nich výrobci sterilizují koření toxickými látkami, jako je ethylenoxid.

Je obzvláště děsivé, že tato látka byla již v roce 1994 klasifikována jako karcinogen Národní agenturou pro výzkum rakoviny a od té doby se to nezměnilo.

Ale neříkejte čísla, nebolí mě hlava … vždyť co spotřebitelé nevědí, není špatně, že?

Má drsné účinky na tělo

U lidí poškozuje hlavně centrální nervový systém, může způsobit deprese a také může dráždit oči a sliznice.

Způsobuje dlouhodobé podráždění očí, kůže a sliznic a také poruchy mozku a nervového systému.

Nevyhnutelný?

V podstatě se tomu nedá moc vyhnout.

Pokud každý doma nekoření nebo se nepokouší získat to z místa, kde si můžete být jisti, že víte, co v něm je …

Pokud je to možné, kupujte organické a organické koření, které neobsahuje škodlivé přísady, umělá barviva a konzervanty. koření neobsahuje další přísady.

Nakonec se vyhýbáme „pádlovanému“ koření a směsím koření, které obsahují přijímací směsi z jedné nebo jiné země z dálky.

Jsou velmi milí, vypadají kvalitně, ale v mnoha případech bychom nebyli přesvědčeni, že nejsou plné žádných přísad a zbytků již zmíněného tichého zabijáka.

Zdroj.tiktok