Léčba rakoviny lidovými prostředky

B17 se nazývá dokonalé chemoterapeutické činidlo. Tento vitamin selektivně působí na buňky: přitahuje ho rakovinné buňky, které obsahují beta-glukosidázu, ničí je, aniž by ničily zdravé tkáně.

Působí také jako lék proti bolesti, zlepšuje metabolické procesy a zpomaluje proces stárnutí.

Dr. Ernst T. Krebs, Jr., biochemik v San Francisku, se domníval, že rakovina, stejně jako kurděje, není způsobena záhadnou bakterií, virem nebo toxinem. Jedná se o onemocnění způsobené nedostatkem vitamínů způsobené nedostatkem základních složek ve stravě moderního člověka.

Před několika stoletími jsme jedli proso chléb bohatý na vitamín B17, ale nyní dáváme přednost bílému chlebu, který ho neobsahuje.

Kdysi dávno naše babičky mlátily do minometu semena švestek, rozinek, zelených hroznů, jablek, meruněk a přidali drcený prášek do svého džemu a konzervovaných potravin. Moje babička moc nepřemýšlela o tom, proč to dělá, ačkoli tato semínka jsou nejsilnějším zdrojem vitaminu B17 na světě.

Proč moderní medicína obchází všechny přirozené metody léčby a prevence rakoviny? Odpověď nespočívá vůbec ve vědě, ale v ekonomické motivaci těch, kteří dominují ve zdravotnickém zařízení.

Miliardy dolarů se ročně vynakládají na  výzkum rakoviny a další miliardy pocházejí z prodeje chemických sloučenin.

Z toho lze vyvodit cynický závěr: více lidí je „živeno“ rakovinou, než na ni zemře. A pokud lze najít řešení v jednoduchém vitaminu, pak se přes noc zhroutí obří průmysl, který tomu samozřejmě ze všech sil odolává.

Jedna žena odmítla podstoupit chemoterapii. Vzala léčbu do svých rukou a rozhodla se  konzumovat vitamin B17  po dobu 10 týdnů.

Experiment byl úspěšný. Nádor, který ničil její tělo, úplně zmizel. Výsledkem této ženy byl důkaz, že existuje přírodní léčba!

Tvrdé jádro v hlubinách meruněk tam vůbec není, aby ho odhodilo. Ve skutečnosti tato hustá dřevnatá skořápka chrání jedno z nejúžasnějších potravin na Zemi!

Jak vidíte,   je možné porazit rakovinu bez lékařského zásahu ! Pokud máte přátele, kteří potřebují pomoc v boji proti této hrozné nemoci, a jen pro prevenci, neváhejte jim doporučit vitamin B17, který najdete v meruňkových jamkách. Zde je jednoduchý, účinný a hlavně efektivní lék.

Starejte se o své tělo a sdílejte tyto důležité informace se svými přáteli. Každý to musí vědět!

Zdoj:sovet.ru