Postup.

Knedlík se dělá velmi jednoduše. První fází bude nakrájení cibule a dochucení bylinkami. Poté ji smažte do zlatova. Poté croissanty nakrájíme najemno a namočíme do mléka. Chleba posypeme kořením a přidáme stroužky česneku prolisované lisem.

Pokud chcete připravit masovou roládu, přidejte do croissantů šunku nebo uzené maso. Pak je čas hmotu obohatit o vejce a cibuli. Poté je třeba vše důkladně promíchat a dát do sáčků.

Takto připravené závitky vložíme do zapékací mísy s vodou a poté čtvrt hodiny vaříme na sporáku z obou stran. Roláda chutná skvěle jak sólo, tak s nejrůznějšími polevami.

Někdy se vyplatí připravit ji s masem a někdy by bylo dobré zkusit ji připravit ve vegetariánské verzi. Dobrou zprávou je, že obě verze rolády chutnají skvěle

Zdroj.youtube