PREVENCE VŮČI RAKOVINĚ A JINÝM NEMOCEM

Přestože nemáte vážné zdravotní problémy, i tak byste to neměli podceňovat a důležitá je prevence. Breuss doporučuje všem lidem alespoň jednou ročně na 42 dní upravit stravu a pít jeho speciální džus, aby se tělo pročistilo a tím zabránilo vzniku chorob.

Mezi hlavní body upravené stravy patří:

  1. vyhýbat se zpracovaným cukrem a rychlým sacharidům jako je bílá mouka, bílá rýže
  2. vyhýbat se všem zpracovaným potravinám
  3. snížit množství bílkovin a upřednostňovat bílé maso a ryby
  4. konzumovat pouze zdravé tuky (rybí tuk, kokosový olej, avokádo, olivový olej apod.)
  5. vyloučit alkohol, cigarety, drogy
  6. jíst hodně čerstvé syrové nebo vařené zeleniny a menší množství ovoce (kvůli cukrem)
  7. každý den pít jeho speciální zeleninový džus

Během těchto 42 dní by mělo dojít k vyhladovění a zničení rakovinných buněk, přičemž se zlepší vaše celkové zdraví, imunita, pokožka a celkově omládnete.

RECEPT NA SPECIÁLNÍ ZELENINOVÝ DŽUS, KTERÝ NIČÍ RAKOVINU

Hlavní složkou tohoto speciálního džusu je červená řepa . Pro výrobu potřebujete dobrý odšťavňovač, nejlepší je takový, který lisuje šťávu za studena, protože teplem se ničí vysoké procento vitamínů a minerálů, které jednotlivé druhy zeleniny obsahují. Pokud nemáte takový odšťavovač postačí i odstředivka. Nejlepší je mít zeleninu v biokvalitě, tehdy ji stačí jen umýt a odšťavnit i se slupkou. Pokud nemáte bio zeleninu, je třeba se zbavit slupky kvůli chemickým postřikem.

ingredience:

  • červená řepa (50%)
  • mrkev (20%)
  • kořen celeru (15%)
  • brambor (10%)
  • ředkvička (5%)

užívání:

Pijte 2 až 3 sklenice tohoto džusu o objemu 2dcl každý den. Rovněž není dobré to s jeho konzumací přehánět.

JAK DŽUS FUNGUJE?

Červená řepa je velmi bohatá na vitamíny C. B1, B2, B5 a kyselinu listovou. Kromě toho má v sobě mnoho minerálů – draslík, fosfor, hořčík, vápník, sodík, železo a zinek. Považuje se za jednu z nejzdravějších zelenin. Její červená barva pochází z fialových pigmentů známých jako betakyaniny. Mnohé studie potvrdily, že červená řepa je extrémně přínosná při léčbě leukémie, a ostatních druzích rakoviny. Má vysoký podíl betainu, který má silné protirakovinné účinky. Je rovněž silným protizánětlivým, antioxidačním a detoxikačním prostředkem. V jedné studii dokonce az 100% z testovaných pacientů nemocných rakovinou, mělo pozitivní odezvu na léčbu pomocí červené řepy.

Zdroj:topnazdravie