1) Koupele nohou s minerálními látkami

Nalijte horkou vodu do umyvadla nebo malého kbelíku, dokud nebudou vaše nohy zcela zakryté. Poté přidejte 2 lžíce síranu hořečnatého (magnesium), 2 lžíce jedlé sody, 2 lžíce mořské soli, 2 lžíce jablečného octa, esenciální olej dle vlastního výběru. Dobře promíchejte, dokud se každá složka nerozpustí.

Relaxujte a držte nohy v této směsi po dobu 30 minut pro maximální účinek. Nebojte se, pokud se po kúře cítíte trochu slabí, je to součást detoxikačního procesu a doporučujeme zvýšit příjem hořčíku v každodenní stravě.

Pokud přísadu nemáte, můžete si koupel nohou dát zatím bez ní, ale její účinnost bude poněkud menší.

2) Vany vyrobené z bentonitového jílu

Do vody přidejte půl šálku epsomské soli a esenciálního oleje a míchejte, dokud se nezředí. Smíchejte trochu vody se 3 lžícemi bentonitového jílu ve skleněné nádobě, dobře promíchejte a přidejte do vody.

Každý den si dopřejte 25minutovou koupel, abyste zvýšili hladinu hořčíku v těle a zvýšili vstřebávání dalších živin.

3) Koupel se zázvorem a peroxidem vodíku

Přidejte 5 polévkových lžic peroxidu vodíku a 1 čajovou lžičku zázvorového prášku do vody, promíchejte a namočte v ní nohy na půl hodiny. Tento lék stimuluje regeneraci buněk a tkání a čistí tělo od uložených toxinů a bakterií.

Bez ohledu na to, který ze tří prostředků použijete, prostě to dělejte každý den po dobu jednoho měsíce, abyste nejen detoxikovali své tělo, ale pomohli mu být co nejlepší a posílili svůj imunitní systém.