Tak VÝBORNOU pomazánku jsem ještě nejedla: Na VÁNOCE ji dělám v největší míse, jakou doma máme!

2. Postup přípravy pomazánky

Cibuli nakrájíme na malé kousky. Přendáme ji do hluboké misky.

Přidáme na hrubě nastrouhanou nakládanou okurku. Nasypeme mletý pepř.

Dále přidáme hořčici, majonézu a mletou papriku. Vajíčka uvaříme natvrdo.

Následně je necháme vychladnout a oloupeme. Nakrájíme je na malé kousky. Přidáme do směsi a dobře promícháme.

Přidáme konzervované vepřové maso.

Lžící ho rozmačkáme. Důkladně zamícháme.

Dochutíme solí, hořčicí a promícháme. Hotovou pomazánku necháme odležet minimálně dvě hodiny.

Servírujeme s pečivem, okurkami, červenou cibulí, cherry rajčaty a jarní cibulkou.

Přejeme vám dobrou chuť!