Jak předcházet rakovině

Rakovině se dá předcházet, případně ji i vyléčit následováním těchto 2 jednoduchých tipů:

1. Nepanikařte, zhodnoťte si váš zdravotní stav a snažte se zjistit, o jaký typ rakoviny jde a v jakém je stádiu.

2. Jelikož rakovina je podle této teorie jen obyčejným nedostatkem vitaminu B17 v těle, začněte konzumovat potraviny, které jej obsahují – 15 až 20 jader pecek ze stromového ovoce (jablka, hrušky, švestky, meruňky, třešně a podobně).

Vitamin B17, občas nazýván i leatril, se vyrábí i v čisté formě, bohužel zatím pouze v Mexiku, odkud se pak pašuje do USA a jiných zemí, kde jeho používání kvůli lobbingu farmaceutických firem zatím není povoleno.

Jak uvádí Harold W. Manner, autor knihy “Smrt rakoviny” (Death of Cancer), leatril je schopen vyléčit až 90 % všech případů rakoviny. Nemusí stačit jen v některých velmi pokročilých stadiích. Podobně jako ani vitamin C člověka nezachrání, pokud kurděje pokročí až příliš daleko.

Které potraviny obsahují vitamin B17

Jak jsme již uvedli výše, nejvyšší koncentrace vitamínu B17 se nachází v peckách stromového ovoce.

Kromě toho ho v nižších koncentracích najdete také v následujících potravinách:

  • sezamová a lněná semínka
  • otruby ovesných vloček, pšenice, ječmene, hnědé rýže, pohanka
  • luštěniny jako fazole, čočka, hrách
  • hořké mandle
  • borůvky, ostružiny, maliny, jahody
  • sladká oranžová dýně
  • pivovarské kvasnice
  • makadamové ořechy, kešu oříšky
  • klíčky (pšeničné, fazolové, ale iz mnoha jiných semen)

Zdroj.Healthyfoofhouse.com