Jak předcházet rakovině
Rakovině se dá předcházet, případně ji i vyléčit následováním těchto 2 jednoduchých tipů:
1. Nepanikařte, zhodnoťte si váš zdravotní stav a snažte se zjistit, o jaký typ rakoviny jde a v jakém je stádiu.
2. Jelikož rakovina je podle této teorie jen obyčejným nedostatkem vitaminu B17 v těle, začněte konzumovat potraviny, které jej obsahují – 15 až 20 jader pecek ze stromového ovoce (jablka, hrušky, švestky, meruňky, třešně a podobně).
Vitamin B17, občas nazýván i leatril, se vyrábí i v čisté formě, bohužel zatím pouze v Mexiku, odkud se pak pašuje do USA a jiných zemí, kde jeho používání kvůli lobbingu farmaceutických firem zatím není povoleno.
Jak uvádí Harold W. Manner, autor knihy “Smrt rakoviny” (Death of Cancer), leatril je schopen vyléčit až 90 % všech případů rakoviny. Nemusí stačit jen v některých velmi pokročilých stadiích. Podobně jako ani vitamin C člověka nezachrání, pokud kurděje pokročí až příliš daleko.
Které potraviny obsahují vitamin B17
Jak jsme již uvedli výše, nejvyšší koncentrace vitamínu B17 se nachází v peckách stromového ovoce.
Kromě toho ho v nižších koncentracích najdete také v následujících potravinách:
- sezamová a lněná semínka
- otruby ovesných vloček, pšenice, ječmene, hnědé rýže, pohanka
- luštěniny jako fazole, čočka, hrách
- hořké mandle
- borůvky, ostružiny, maliny, jahody
- sladká oranžová dýně
- pivovarské kvasnice
- makadamové ořechy, kešu oříšky
- klíčky (pšeničné, fazolové, ale iz mnoha jiných semen)
Zdroj.Healthyfoofhouse.com