# 4. Hubnutí

Smíchejte 1/4 čajové lžičky mletého černého pepře, 2 lžíce citronové šťávy a lžíci medu ve sklenici teplé vody. Pitím takové směsi zrychlíte svůj metabolismus, což urychlí proces hubnutí.

# 5. Nevolnost

Při žaludečních potížích rozmíchejte lžíci čerstvé citronové šťávy a lžičku pepře ve sklenici teplé vody. Pijte pomalu, dokud se necítíte lépe.

# 6. Astmatický záchvat

Potřebujete 10 pepřů, 2 hřebíčky a 15 lístků bazalky. To vše vložte do šálku vroucí vody. Vše vařte 15 minut, poté sceďte. Uchovávejte ve sklenici s víkem. Když je směs studená, přidejte do ní 2 lžíce medu. Můžete jej uchovávat v chladničce dva týdny a kombinovat s mlékem.

# 7. Bolest zubů

Smíchejte půl lžičky mletého pepře a hřebíčkového oleje. Výslednou směs naneste na bolavý zub. Téměř okamžitě se vám uleví.

# 8. Rýma a nachlazení

Do šálku převařené vody vymačkejte šťávu z půlky citronu. Maso a kůrky nechte uvnitř 10 minut. Po uplynutí této doby vyjměte kůrky z šálku a přidejte lžíci medu. Výsledný lék pijte několikrát denně. Po několika dnech se budete cítit lépe.

# 9. Krvácení z nosu

Na vatový tampon dejte trochu citronové šťávy a dejte si ho do nosu. Nakloňte hlavu mírně dopředu a počkejte asi tucet sekund. Krvácení by se mělo zastavit.

Zdroj:healthjournal365.com