Orchidej

Ano, je to pravda. Všemi milovaná orchidej je schopná vyčerpávat energii ze všech obyvatel domu. Zvláště nebezpečná je pro slabší obyvatele se slabou vůlí. Nejsilnější účinek má orchidej v noci a při svítání.

Užitečné rostliny

Muškát

Jasné silné keře muškátů vás chrání před zlým okem, kouzly a nadávkami, odnáší energii zloby a závisti. Pokud vy nebo vaši blízcí mívají noční můry, položte muškát na parapet do ložnice. Muškát vytvoří útulnou a příjemnou atmosféru.

Azalka

Energie této rostliny rozptyluje klepy, sobeckost a podlost, pomůže vám dosáhnout osobní úspěchu. Azalka má pozitivní vliv na pohostinné, dobrosrdečné lidi, daruje jim sílu a zdraví.

Fikus

Pokud potřebujete postoupit na pracovním žebříčku a nedaří se vám, pořiďte si alespoň jednu takovouto květinu. Energie Fikusu podporuje organizační schopnosti, intuici a pomáhá dělat správná rozhodnutí s přihlédnutím k důsledkům.

Chlorophytum

Nepostradatelná rostlina v kuchyni s plynovým sporákem. Žádný odsavač vám nepomůže tak efektivně, jak 3-4 pevných exemplářů Chlorophyta. Chlophytum podpoří vaši činnost a dá dobrou náladu.

Dracéna

Tato rostlina ochraňuje v domě laskavost a duševní teplo. Dracéna upevní váš optimismus, zvýší pozitivní energii a zlepší kvalitu života. Je považována za nejsilnější rostlinu, která vyroste z malého odřezku.

To je seznam vašich přátel a nepřátel. Jsem si jistá, že si najdete rostlinu, která se vám bude líbit. Řekněte o těchto pomocnících ve vaší domácnosti i svým přátelům, najděte životní harmonii v sobě a v okolním světě.

https://www.facebook.com/P%C5%99%C3%ADroda-je-l%C3%A9k-1597975057187190/?fref=ts