Postup:
Do misky dáme mouku, sušené droždí, semínka, kmín, sůl, olej.
Přidáme i vlažnou vodu .
Vymícháme řídké těsto.
Těsto přikryjeme a dáme na noc kynout (8-12 hodin) .
Nejlepší je, pokud si těsto uděláte večer a ráno chléb upečete, nebo ráno zamícháte těsto.
Přes den vykyne a odpoledne upečete chlebíček .
Když je těsto vykynuté, vymažeme pekáč olejem.
Dáme do něj těsto, posypeme semínky a přikryté pečeme na 230 stupních půl hodiny.
Nádoba může být jakákoliv, hlavně ať má víčko a může jít do trouby .
Na cestě můžete udělat i zářezy .
Potom odkryjeme a pečeme ještě 15 minut.
Hlavní je, aby měl chlebíček křupavou kůrku.
Necháme vychladnout a krájíme.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂