Postup:

Do misky dáme mouku, sušené droždí, semínka, kmín, sůl, olej.

Přidáme i vlažnou vodu .

Vymícháme řídké těsto.

Těsto přikryjeme a dáme na noc kynout (8-12 hodin) .

Nejlepší je, pokud si těsto uděláte večer a ráno chléb upečete, nebo ráno zamícháte těsto.

Přes den vykyne a odpoledne upečete chlebíček .

Když je těsto vykynuté, vymažeme pekáč olejem.

Dáme do něj těsto, posypeme semínky a přikryté pečeme na 230 stupních půl hodiny.

Nádoba může být jakákoliv, hlavně ať má víčko a může jít do trouby .

Na cestě můžete udělat i zářezy .

Potom odkryjeme a pečeme ještě 15 minut.

Hlavní je, aby měl chlebíček křupavou kůrku.

Necháme vychladnout a krájíme.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂