Dr. Sayed Mohammed, onkolog v důchodu, který připouští, že tento trend zpozoroval již před více než deseti lety, se vyjádřil takto: „Mnozí z těchto bezohledných lékařů jsou jako podnikatelé bez svědomí.

Jediným rozdílem je to, že tito lékaři drží vaše zdraví a vaši důvěru ve svých rukou. Toto je velmi nebezpečná kombinace. Nebezpečná tím, že v tom jsou peníze.

Podle stanoviska vlády, Fata udržoval své podvodné lékařské „podnikání“ v letech 2009-2016 a zapojil do něj 1 200, dosud zdravých pacientů.

V době, kdy svůj program úspěšně provozoval, získal od společnosti Medicare 62 milionů dolarů. Na základě toho, americký advokát požádal soud, aby lékaře odsoudil na doživotní trest.

A ačkoli to nemusí být chování, které byste museli očekávat i od svého důvěryhodného lékaře, je důležité si uvědomit, že toto je právě to, co se děje pravidelně. Důvěra je zneužívána nejjednodušeji.

Přemýšlejte o tom: pacienti s rakovinou prostaty dostali od svých lékařů nesprávné, falešné prognózy o budoucím vývoji svého stavu. Příčinou byla asociace onemocnění s určitým proteinem, který produkuje prostata.

Tím je řečeno to, že pouze 3% pacientů zemře na rakovinu prostaty. Nicméně, když 90% lékařů doporučí nákladné léčení této nemoci, nahrává tím provize dalším, kteří jsou součástí zdravotnického byznysu.

Samozřejmě, pacienta nebudou informovat o tom, že u 97% pacientů se rakovina prostaty nikdy nerozšiřuje mimo žlázy, která onemocnění způsobila.

Ženám se naopak opakovaně říká to, že mají podstoupit hysterektomii (hysterektomie je chirurgické odstranění dělohy, při které se často odstraňuje i krček dělohy, vaječníky, vejcovody a okolní struktury – poznámka redakce).

Lékaři jim to odůvodňují tím, že je to nutné v zájmu léčby rakoviny a různých jiných onemocnění. Toto však není pravda! Bohužel.

Výzkumy ve skutečnosti ukázaly, že k žádnému zvýšení míry přežití nedošlo bez ohledu na to, jaké agresivní toto léčení je.

Vidíte to, prevence nepřináší lékaři, ani zdravotnictví, ani farmaceutickému průmyslu, žádný zisk. Odvětví vzkvétá ze životů těch, kteří jsou nemocní.

Pokud to bude takto pokračovat, nadále budeme vidět stále více a více lékařů chycených při záměrně nesprávném diagnostikování svých pacientů.

Ze zdravých lidí udělají pacienty, kterým stanoví diagnózy hrozných chorob. Pak nastupuje léčba zdravých lidí, která jim ničí mysl, tělo a duši. Jak dlouho se ještě budeme nečinně přihlížet tomu, co se děje?