Příprava

Smíchejte olej se solí a směs přelijte skleněné nádoby. Tu uzavřete a nechejte odstát 2 dny.

Po 2 dnech je domácí lék připraven k použití.

Užití

  • Ráno, hned po probuzení naneste směs na postižené místo, kde pociťujete bolesti. Mírně si v daném místě  promasírujte pokožku.
  • Začněte s masírováním 2 až 3 minuty a postupně čas zvyšujte. Medicínští experti doporučují masírovat cca 20 minut, což by mělo zcela postačovat.
  • Na konec si pokožku umyjte navlhčeným ručníkem.
  • Pokud zjistíte, že po skončení je vaše pokožka mírné podrážděná, aplikujte si na ni nějaký přírodní krém bez obsahu škodlivých chemikálií. Případně pouzijte Dětský zásyp.

Jaký výsledek očekávat

Výsledek v skutečně mile překvapí. Již po 10 dnech aplikace přípravku masáží se zlepší prokrvení v daném místě, nastane regenerace svalů, kostí, chrupavek, vazů a také ustoupí doprovodné bolesti.

Pokud jste dělali aplikaci na krku vedle jeho bolesti samotné vás trápily i občasné bolesti hlavy, ustoupit by měli i ty, protože dojde ke zlepšení prokrvení dělat hlavy. Tato kúra navíc zbaví Vaše tělo mnoha toxinů a zlepší metabolismus.

Po masáži se sice můžete zpočátku cítit mírně omámení, ale konečný výsledek bude stát opravdu zato. Kromě toho, tento domácí lék nemá žádné jiné vedlejší účinky.

Zdroj:Healthylifetricks.com