Banánová slupka na bělení zubů
Pokud si chcete vybělit zuby a nechcete používat drahé a škodlivé přípravky na bělení zubů, pak banánovou slupku vřele doporučujeme. Banánová slupka může být extrémně účinná a prospěšná pro bělení zubů. Stačí si vzít banánovou slupku a každý den si s ní 5 minut třít zuby. Úžasné výsledky zaznamenáte ihned po 1 týdnu používání této bělící metody.

Odstraňte kožní bradavice
Věděli jste, že k léčbě kožních bradavic můžete použít banánovou slupku?

Je to opravdu úžasné a velmi užitečné. Banánové slupky vám také mohou pomoci odstranit tyto bradavice. Zde je to, co musíte udělat! Vezměte kousek kůry a přiložte na bradavici. Můžete jej zajistit obvazem a nechat přes noc. Nebo můžete potřít vnitřkem kůry postižené místo.

Akné a vrásky

Měli byste také vědět, že banánové slupky jsou plné antioxidantů a dalších vlastností proti stárnutí, které jsou skvělé pro pokožku a hydrataci. Takže, pokud chcete snížit zánět a podráždění, musíte použít banánovou slupku a potřít ji na poškozené místo. Tento proces byste měli opakovat každý večer před spaním, dokud se nezbavíte akné a vrásek.

Léčba psoriázy
Banánovou slupku můžete použít k léčbě a zmírnění příznaků lupénky. Zde je to, co musíte udělat – stačí potřít banánovou slupku na postižené místo. Tento postup opakujte 2x denně.

Banánová slupka jako analgetikum
Měli byste také vědět, že banánová slupka funguje skvěle jako analgetikum. Takže, pokud máte na těle části, které vás bolí, měli byste si jen potřít banánovou slupku.

banánová slupka na hubnutí

Všichni víme, že banány jsou plné draslíku. Věděli jste ale, že banánové slupky mají vysoký obsah tohoto minerálu? Banánová slupka obsahuje asi 40 % draslíku. A všichni víme, že naše tělo potřebuje draslík, pokud chceme rychleji zhubnout. Zvyšuje metabolismus.

Pokud máte vážné zdravotní problémy nebo silné bolesti, doporučujeme vyhledat lékařskou pomoc. Samoléčba nemusí být pro vaše zdraví bezpečná.

Zdroj:mirrorspectrum.com