Brambory bez soli

Pokud jde o vaření, všichni víme, že si musíme jídlo dochutit. Nyní už nemusíte mít celý stojan na koření, aby vaše jídlo chutnalo skvěle, ale použití správného množství soli, je základ. 

Vyhýbání se experimentům

Dalším způsobem, jak povýšit kaši, je přidat do směsi zeleninu. Jeden šéfkuchař vysvětluje: „Rád dělám i mrkvovo-bramborovou kaši. Stačí dát uvařenou mrkev a pomágať ji spolu s bramborami. Nebo můžete přidat Baťa – ten stejně jako mrkev, dodá kaši nasládlou chuť. „

Příprava pomocí ručního mixéru

Pokud jde o Magana brambor, můžete vyzkoušet několik technik. Co však doporučují šéfkuchaři, je pořídit si lis na brambory, přes které je protlačíte a máte tak „hedvábně hladkou texturu“ kaše bez hrudek. Ruční mixér nepoužívejte za žádnou cenu, tvrdí jeden ze šéfkuchařů.

odstraněny škrob

Zbavte se nadbytečného škrobu. Brambory nakrájejte na kostičky a dobře propláchněte pod vodou. Kaše tak nebude lepkavá.

Zdroj:Cas.sk