Lék na hemoroidy

Jedním ze způsobů, jak se vypořádat s hemoroidy, je sádlo. Aplikuje se na bolavé místo a brzy zcela odstraní nepříjemné pocity: svědění, pálení, zarudnutí, zánět….

Sádlo na kůži

Pokud máte problém s akné již delší dobu, zkuste si natřít obličej nebo část těla, kde se pupínky objevují. Výsledky mohou být fascinující. V lidovém léčitelství se sádlo používá i na popraskané paty, lokty a dokonce i suché ruce.

Na vlasy je ideální sádlo

Pokud bojujete se suchými vlasy, pomůže sádlo. Ti, kteří používali sádlo na vlasy, říkají, že jejich vlasy se úplně změnily a staly se mnohem nadýchanějšími a bujnějšími. Ošetření je velmi jednoduché – mast by se měla nanášet na vlasy před mytím, tedy na špinavé vlasy. Po umytí vlasy opláchněte heřmánkem, tzn. heřmánkový čaj. Výsledky budou mimořádné.

Sádlo v krémech na obličej

Protože sádlo nemá moc příjemnou vůni, přidává se do něj jedlá soda a také heřmánek a měsíček, aby se tato vůně zlepšila. Kdysi, kdy ještě nebyly oblíbené a známé značky krémů na obličej a ruce, lidé k tomuto účelu používali sádlo a nestěžovali si, navíc jejich obličej a ruce vypadaly mnohem lépe než dnes.

Proti striím

Jako přírodní lék je to ideální mast jak na strie, tak na akné. Ženy, které právě porodily, mají často problémy se striemi. Pro ně je sádlo to pravé. Nepříjemný zápach sádla lze neutralizovat smícháním s jiným krémem a následně dobře potřít místo, kde jsou strie. Po chvíli strie zmizí

Řešení problémů dutin

Pomocí špuntů do uší naneste mast na vchody do nosních dírek a poté je uzavřete. Vleže na zádech by měla mast zmírňovat bolest způsobenou dutinami. Tento postup je možné opakovat několikrát denně.

Zdroj:souspark