Postup:

  1. 1.
    Do velké misky dejte šlehačku, mléko, vanilkový pudingový prášek bez vaření (např. Paradiescreme od Dr. Oetker), cukr a vanilkový cukr. Vše míchejte ručním mixérem asi 5 minut – dokud se nevytvoří vzdušná pěna.
  2. 2.
    Měla jsem pekáč o rozměrech 38×25 cm, ale můžete si vybrat jinou velikost (pokud použijete menší, dort bude vyšší). Na dno dejte sušenky namočené v mléce.
  3. 3.
    Připravený krém pěkně natřete na sušenky. Několikrát poklepejte pekáčem na pracovní plochu, aby se dostaly ven velké vzduchové bubliny.
  4. 4.
    Dort ozdobte nastrouhanou čokoládou a vložte do chladničky. Pokud nemáte moc času, můžete koláč dát také do mrazničky, ale dávejte pozor, abyste ho nezmrazili.

Zdroj:top-rezepte.de

ZANECH STOPU

Please enter your comment!
Please enter your name here