Postup:
- 1.
Do velké misky dejte šlehačku, mléko, vanilkový pudingový prášek bez vaření (např. Paradiescreme od Dr. Oetker), cukr a vanilkový cukr. Vše míchejte ručním mixérem asi 5 minut – dokud se nevytvoří vzdušná pěna. - 2.
Měla jsem pekáč o rozměrech 38×25 cm, ale můžete si vybrat jinou velikost (pokud použijete menší, dort bude vyšší). Na dno dejte sušenky namočené v mléce. - 3.
Připravený krém pěkně natřete na sušenky. Několikrát poklepejte pekáčem na pracovní plochu, aby se dostaly ven velké vzduchové bubliny. - 4.
Dort ozdobte nastrouhanou čokoládou a vložte do chladničky. Pokud nemáte moc času, můžete koláč dát také do mrazničky, ale dávejte pozor, abyste ho nezmrazili.
Zdroj:top-rezepte.de