postup:

Vyšleháme spolu bílky a cukr do pěny a dáme do vodní lázně. Šleháme do zhoustnutí. Jakmile pěna začne houstnout, přidáme ořechy a mouku. Dobře promícháme a odstraníme z tepla. Je důležité dlouho směs šlehat (cca 20 minut ve vodní lázni), jinak by se rohlíky roztekly. Můžete vyzkoušet konzistenci natažením na lžičku a když pevně drží a nestéká, můžete odstavit z tepla. Při chladnutí hmota houstne, proto ji necháme 10-15 minut odpočívat.

Pomocí ozdobného sáčku vytvoříme na pečící papír tyčinky nebo tvar rohlíku.

Sušíme v troubě při 50 stupních do zlatova.

Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme kakao a šleháme ve vodní lázni až do zhoustnutí směsi. Necháme vychladnout. Rozpustíme máslo a po lžičkách přidáme krém. Nakonec dobře vyšleháme. Upečené a vysušené rohlíky ozdobíme krémem a odložíme do chladničky ztuhnout. Nakonec rohlíčky namočíme do rozpuštěné čokolády a můžeme podávat.

ZDROJ:zcukrempudrem.com