7 masek pro růst vlasů:

Aloe – Vytlačte šťávu z listu rostliny a vtřete ji do vlasových kořínků. Po několika hodinách masku omyjte obvyklým způsobem.
Jablečný ocet – Opláchněte si umyté vlasy jablečným octem a osušte je bez oplachování.
Vaječný bílek – Na umyté vlasy naneste masku 2 našlehaným bílkem. Zahřejte si vlasy plastovým obalem a ručníkem. Po 40 minutách musí být maska ​​omyta.
Hořčičný prášek – smíchejte 2 lžíce. l. prášek, 2 lžíce. l. voda, 2 lžíce. l. lopuchový olej, žloutek a 2 lžičky. Sahara. Naneste na vlasy a obalte plastem. Po 1 hodině musí být maska ​​omyta.
Koňak – Smíchejte 30 ml koňaku, 2 vejce a olivový olej. Směs vtírejte do kořenů a rozetřete po celé délce. Po hodině musí být maska ​​omyta a vlasy musí být vysušeny fénem.
Citron – Vytvořte malou masku z cibulového džusu, 1 lžičku. lopuchový olej, šťáva z jednoho citronu a žloutek. Mírně zahřejte v parní lázni a naneste na vlasy. Po 1 hodině musí být maska ​​omyta.
Skořice – smíchejte 2 lžičky. skořice a 4 lžičky. modrá hlína. Můžete přidat 3-4 kapky éterického oleje. Po 1 hodině musí být maska ​​omyta oblíbeným šamponem.
Chcete-li dosáhnout trvalého účinku a posílit růst, musíte přírodní masky používat pravidelně, alespoň při každém mytí vlasů.

Líbil se vám článek? Sdílejte se svými přáteli na Facebooku:

Zdroj:lamp.im