Postup:
Postup:
Vejce rozdělíme na bílky a žloutky.
Bílky vyšleháme s cukrem na sníh.
Můžeme přidat i vanilku.
Vmícháme žloutky.
Přidáme citrónovou kůru a citrónovou šťávu.
Vmícháme olej.
Nyní ručně přimícháme prosetou mouku s práškem do pečiva.
Vymícháme jednotné těsto, které rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.
Pečeme 10 minut při 180 C (uděláme test párátkem).
Těsto obrátíme pomocí utěrky.
Složíme pečící papír a srolujeme do utěrky, necháme vychladnout.
Teď si připravíme jednoduchý krém.
Mascarpone utřeme s kondenzovaným mlékem.
Přidáme studenou smetanu ke šlehání a vyšleháme.
Já na Velikonoce zvyknu přidat i trochu vaječného likéru pro vůni.
Na vychladlé těsto natřeme krém, opět srolujeme.
Dáme na 1 hodinu do chladničky.
Před podáváním ozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou.
Hotovo.
Zdroj:youtube