Postup:

Postup:
Vejce rozdělíme na bílky a žloutky.

Bílky vyšleháme s cukrem na sníh.

Můžeme přidat i vanilku.

Vmícháme žloutky.

Přidáme citrónovou kůru a citrónovou šťávu.

Vmícháme olej.

Nyní ručně přimícháme prosetou mouku s práškem do pečiva.

Vymícháme jednotné těsto, které rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.

Pečeme 10 minut při 180 C (uděláme test párátkem).

Těsto obrátíme pomocí utěrky.

Složíme pečící papír a srolujeme do utěrky, necháme vychladnout.

Teď si připravíme jednoduchý krém.

Mascarpone utřeme s kondenzovaným mlékem.

Přidáme studenou smetanu ke šlehání a vyšleháme.

Já na Velikonoce zvyknu přidat i trochu vaječného likéru pro vůni.

Na vychladlé těsto natřeme krém, opět srolujeme.

Dáme na 1 hodinu do chladničky.

Před podáváním ozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou.

Hotovo.

Zdroj:youtube