Přírodní vitamíny pro krásu

Nejlepší vitamíny krásy najdete v salátu z mrkve a česneku. V Ázerbájdžánu byl proveden experiment, který dokládá magické vlastnosti česneku. Do jedné sklenice nalili vodu s 80 patogeny, do jiné dali česnek a položili sklenice vedle sebe. Po několika hodinách byly bakterie ty tam. Česnek je prostě všechny zabil!

Podobné vlastnosti má propolis. Zabíjí viry chřipky, bojuje proti gastritidě, kolitidě, dysbakterióze, je vynikající protirakovinnou profylaxí. Stačí přidat 20−30 kapek propolisu do 50 ml vody a vypít 2× denně.

Krásné dámy si mohou připravit produkt pro pěkné vlasy, nehty a kůži: namixujte si do sklenice ve stejném poměru med, vlašské ořechy, sušené meruňky, rozinky a citrón a užívejte 3 lžičky denně.

Jedy v jídle

Po celém světě bylo vyvinuto více než 200 chemikálií, které dodávají produktům příjemnou vůni a hezký vzhled. Bylo zjištěno, že tyto látky v koncentrované formě mohou vést k smrti. Při nákupu produktů si pozorně přečtěte nejmenší text na etiketách, protože tam jsou uvedeny škodlivé složky.

Syntetické doplňky – dusičnan sodný a dusitan sodný – patří mezi nejčastější zabijáky mládí a zdraví. Používají se k prodloužení čerstvosti masa a brání rozvoji botulismu v konzervovaných potravinách. Tyto látky se hojně vyskytují v klobásách, párcích, slanině, šunce, konzervovaných rybách, potírá se jimi chlazené maso a ryby.

Mezi nebezpečná konzervační činidla patří hydroxytoluen butyrát a hydroxyanisol butyrát.

Používají se proti žluknutí olejů při smažení hranolků a při výrobě salátů. Přidávají se do hotových dortů, žvýkaček, těstovin, aby byla zachována čerstvost a trvanlivost. Všimněte si, že se jedná o produkty, které děti milují nejvíce. A přitom způsobují rakovinu a alergie.

Neméně nebezpečné pro děti jsou hotové šťávy. Používá se do nich bromový rostlinný olej. Chrání citrusové nápoje před vysrážením a štěpením vody a koncentrátu šťávy. Tento olej je však pro člověka jedovatý. Pijte čerstvé šťávy.

Sladkoslaný hřebíček do rakve

Na počátku 20. století lidé konzumovali 5krát méně cukru než nyní. Cukr je bílé prokletí člověka. Poškozuje srdce, plíce, ledviny a žaludek. Zapomeňte na sycené nápoje a limonády.

Lidé trpící vysokým krevním tlakem ani netuší, že hlavní příčinou jejich nemoci je velké množství soli. Je obzvláště nebezpečné jíst nalačno hranolky, popcorn z mikrovlnky nebo solené ořechy. Je to prostě sebevražda.

Recept na dlouhověkost

  1. Nejezte více kalorií, než kolik spotřebujete.
  2. Dejte si každý den jablko.
  3. Pijte vodu a bylinné extrakty.
  4. Pracujte aktivně.
  5. Každý den se sprchujte.
  6. Spěte v chladné místnosti.
  7. O víkendu choďte pěšky nebo ujeďte na kole 10–15 km.
  8. Obklopte se přáteli, radujte se, smějte se, nevyhýbejte se sexu.
  9. Nikdy si nemyslete a neříkejte, že stárnete.