Budete potřebovat:

1/2 šálku nasekaný česnek
6 šálků kuřecího vývaru, s nízkým obsahem sodíku
1 polévková lžíce oleje
sůl a pepř podle chuti
2 vejce, pokud je to žádoucí

Příprava:

Máslo rozpustíme v hrnci na malém ohni, pak osmažíme česnek, dokud nezíská zlatou barvu.

Kuřecí vývar se zahřeje na střední teplotu a přidá se česnek. Snižte teplotu na minimum a vařte směs několik hodin.

Posypeme solí a pepřem; nezapomeňte, že příchuť česneku se během několika hodin varu mírně mění, takže můžete dosáhnout lepších výsledků, pokud počkáte s přidáním koření.

Vaření česnekové polévky je mimořádně levné a má pouze výhody. Pokud hledáte dietní potraviny, které vám mohou pomoci vypadat a cítit se lépe, zamyslete se nad přípravou této lahodné polévky.

Zdroj:Maxky