Aplikace:

Každé ráno byste měli směsí energetickou masáží vtírat například krční obratle (nebo části těla, kde neustále pociťujete bolest: páteř, kolena, lopatky, kyčle atd.) v místech, kde cítit bolest.

Masírujte nejprve 2-3 minuty a každý den přidejte další 2-3 minuty, takže celková doba masáže bude 20 minut. Po ukončení masáže otřete tělo vlhkým a teplým ručníkem.

Při použití takových postupů může dojít k mírnému podráždění pokožky. Po ukončení masáže proto pokožku otřete suchým hadříkem a posypte dětským pudrem.

Výsledkem 10denní kúry je stimulace krevního oběhu a zlepšení svalové regenerace chrupavek a kostní tkáně. Po 8-10 procedurách zaznamenáte radikální změny.

Obnovením průtoku krve v krční páteři zmizí bolesti hlavy a zlepší se vidění. Souvisí to s tím, že se tělo zbavuje toxinů, což zase pomáhá normalizovat metabolismus.

Během očistného procesu se můžete cítit trochu ospalí a mít závratě, ale to se nestává často. Léčba osteochondrózy tímto způsobem zpravidla prochází bez vedlejších účinků a poskytuje vynikající výsledky.